Norrtälje

Utvecklare med skills inom php / driftansvarig/ Linux

2024-06-14

Vi söker dig som vill programmera i och underhålla vårt existerande PHP-system. Rollen kräver att du är bekväm i Linux.

För oss är det viktigt att du är en engagerad person som vill jobba och utvecklas hos oss.

När du börjar hos oss kommer det ske en överlämning och inlärning från nuvarande utvecklare som sitter med aktuell mjukvara. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är lugn och analytiskt.

Vad du kommer få göra:

Det vi ser som krav för att lyckas i rollen:

SkyTech har idag ett antal dotterbolag som ingår i koncernen där det mest kända är SkyltDirect som levererar skyltar och märkning för installationer i stora delar av Europa inom 24h från beställning. Vi har vår produktion fördelat på tre fabriker tillika bolag i Norrtälje, Orsa och Balingen i Tyskland. Totalt är det cirka 60 anställda fördelat på produktion, försäljning, ekonomi och administration. Total med övriga bolag i koncernen är vi dryga 80 anställda.

Tjänsten är placerad på SkyTechs kontor i Norrtälje. Där är vi idag 16 anställda inom ekonomi, HR, projektledning och utveckling. IT-teamet består idag av fyra utvecklare i Norrtälje, en i Göteborg och två personer i Avesta.  

Vi vill gärna att du kan börja jobba hos oss så snart som möjligt. För oss är det av stor vikt att du kan jobba från kontoret i Norrtälje dagligen, det är också viktigt att du passar in i crewet och att du har viljan att jobba hos oss.

Låter det intressant? Skicka ett meddelande!